Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig min gamla polare


Jag och Gud hand i hand

Hellre en gammal syndare än en gammal rövslickare




Fri vers av Fanar
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-01-06 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fanar
Fanar