Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort dikt


princessa över mitt hjärta

Förlåt mig för att, jag älskar dig så
Jag borde ha vetat, dig skulle jag aldrig få

Livet blev kallt, jag mår sämre
du var min sol, du var min värme

Hur ska jag sluta, att känna smärta
och jag som ville krona dig, princessa över mitt hjärta




Fri vers av Fanar
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-05 17:09



Bookmark and Share


    susi
wow
gud va du är duktig
2007-07-31

    jäntan
...om bara fler män kunde skriva så...

Fint!
2007-01-09

  Hanni
den här berörde mig mest...sååååå fint! sista meningen!!
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Fanar
Fanar