Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Steg för steg :D


Att älska med dig

Galen i henne, så som envis
Galen när hon får visa
Hur hon slickar på en bit av is
som får min kropp att rysa
Glad på sätt och vis
för att med henne ska jag mysa

Hon vänder sig om
Blicken möter min
Ögonen säger kom
Ta mig, jag är din
Halsen blottas om
Och läppar smakar vin

Hennes rygg mot mig
jag håller henne i min famn
Jag blåser i hennes öron
Och viskar hennes namn
Hon blir glen i mig
och borta i kärlekens hamn




Fri vers av Fanar
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-09 00:04



Bookmark and Share


    susi
underbart vacker..
bokmärkt ;)
2007-07-31

  Hanni
såå härlig!!
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fanar
Fanar