Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÍNTERNET


gamla goda tiden

Vad hände med den gamla goda tiden

Jaaa då gick man fram till en snygg tjej
och frågade efter hennes nummer
Så antingen gjorde man score, eller
fick en örfil följd med ordet DUMMER

Nu förtiden är det mera ett hej
vill du bli min kära och vän
jag har en grym internet
kan adda dig på msn




Fri vers av Fanar
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-01-05 23:37



Bookmark and Share


  Filip Broström
Rolig dikt. Fyller sitt syfte om man säger så... Blir bara roligare av att det är så enkel framtoning...
2008-08-05

    M
briljan roligt!
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Fanar
Fanar