Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför finns Du?
Varför finns Jag?
Varför finns Vi när vi kunde varit ETT?




Övriga genrer av skinkdiamond
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-01-02 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skinkdiamond