Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svartsjuka

Svartsjukan väller upp i mig som ett eldhav som nyss tänts
när du rör vid honom
(han är min och ingen annans).
Ett agg mot dig som bara växer.
Ett agg mot honom som föjer dina rörelser med hungriga ögon.
Ett agg mot mig som greppar pistolen och skjuter...




Fri vers av skinkdiamond
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-07-30 23:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Svartsjukan är en tuff sjuka-du har beskrivit det jätteväl.
2008-01-01

    Oprofessionell
jag känner igen mig, när svartsjukan äter upp mig inombords och förstör allt runt omkring mig.
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

skinkdiamond