Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om jag inte fanns...

Du tittade på mig



men du såg rakt igenom,



som om jag inte fanns.



Jag var osynlig i dina ögon.



Du såg rakt igenom mig



som om jag inte fanns.




Fri vers av skinkdiamond
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-01-05 16:47



Bookmark and Share


  Manal
en käsnla som svider inombords.
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

skinkdiamond