Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Jag såg dig i den tomma korridoren.
Det var bara du och jag.
Du var så fin i din nya stil.
Modernt men samtidigt gammaldags.

Du log mot mig
och jag såg att du hade förändrats på många sätt.
Inte bara den nya stilen utan också din självkänsla
och ditt självförtroende hade blivit betydligt bättre.
Jag var glad, för din skull!

Men inom mig bråkade jag med mina egna känslor och tankar.
Jag fick inte svika dig nu,
vad som än skulle hända så var det bara du och jag.
Vi skulle hänga ihop, för evigt!




Övriga genrer av skinkdiamond
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-01-05 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skinkdiamond