Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brustet hjärta

Jag grät när du lämnade mig.
En ensam tår började den långa vägen
ner till den redan våta marken,
följd av många andra tårar.

Du lämnade mig för en annan.

Jag frågade dig:
Varför?
Vad är det som är fel med mig?
Du svarade: Inget är fel på dig.
Du är helt perfekt men jag älskar en annan nu, förstå det.

Jag grät när du lämnade mig.




Övriga genrer av skinkdiamond
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-01-05 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skinkdiamond