Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ideal

Jag känner mig instängd i en kropp som inte duger.

En kropp som inte har \"det\", idealet.

En kropp som inte är perfekt.

Men vem vill egentligen vara som de i mode tidningarna,

vara smal som en sticka,
ha anorexia,
jättestora bröst,
ett perfekt leende.

Jag känner mig instängd i en kropp som duger.




Fri vers av skinkdiamond
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-05 16:52



Bookmark and Share


  Lithia
Den sista raden är ju bara så himla klockren, och knyter ihop resten av dikten jättesnyggt! Verkligen bra skriven!
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

skinkdiamond