Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradis?

Jag trodde jag kommit till pardiset när jag mötte dig.
Jag var så lycklig,första gången jag älskade någon på riktigt.

Men en dag förändrades allt.
Jag förstod nu att jag levde i en dröm
och att paradiset var ett helvete.




Övriga genrer av skinkdiamond
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-01-05 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skinkdiamond