Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somna i dina armar..

jag vill somna i dina armar.

jag vill vakna upp i din famn.

jag vill se tårar tränga fram ur dina ögon

när du ser att jag inte längre är där.

jag vill att du ska kämpa för mig,

ge aldrig upp hoppet.

dina känslor för mig ska bli besvarade när vi möts i soluppgången.




Fri vers av skinkdiamond
Läst 458 gånger
Publicerad 2007-07-30 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skinkdiamond