Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varm och kall

Du är varm.

Jag är kall.

Kall i min själ för ingen vill ha mig.

Ingen älskar mig och ingen vill veta av mig.

Du är varm för du har vänner.

Jag är kall för jag har och är ingenting.




Övriga genrer av skinkdiamond
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-01-05 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skinkdiamond