Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Garderober

Alltid finns du vid min sida
Du torkar mina tårar när de rinner ner för min kind
Ibland skrattar du till och med åt min skämt

När demonerna kommer över mig
Är det du som värmer min hand
En gång grät du
Då när jag var påväg att lämna dig

Det har alltid varit vi två
Som har hållit ihop
Vi kan varandra innan och utan

Därför skäms jag för min hemlighet
Du vet inte allt
I mina ögon är du den vackraste som finns
Min kärlek till dig sträcker sig så långt

Aldrig kommer jag att våga säga det till dig
För då kanske jag skulle mista min bästa vän

Känner mig som ett bi
Som gömmer sig långt inne i din garderob...




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-01-03 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1