Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljud mot nattlampsro


så tyst
nu hörs bara
ett lågt skrammel

av dagen som gått
en tuggande diskmaskin

och bara de små lamporna nu

kan jag nästan höra
andetag igen

en liten människa sover
i rummet intill

medan du vänder blad
och jag vänder
mina inåt




Fri vers av molly crayons
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-01-02 22:19



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Fintfintfint:)
Ja, du är en ordtrollare
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons