Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor i en dröm

Jag blundar, en dröm
du ser på mig, jag ser på dig
dina vackra ögon ler

Jag blundar, en dröm
lyssnar till musiken
känner friheten
i dina ord du säger

\"Livet är underbart\"

Jag blundar, en dröm
du får mig att glömma
alla måsten, alla kraven

Du och jag här
Ett leende lyser
Stjärnorna talar


Jag blundar, en dröm

Om...




Fri vers av Lindizz
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-02 22:51



Bookmark and Share


    Cajsa
Jättefint skrivet
2007-01-04

  J. Novkovic
blir glad av den här. den är vacker och drömmande!
2007-01-03

    Camillaa
oj, så vacker,
tappade andan där för ett tag!

wow,

/ C
2007-01-03

    Elin Sundström
Vackert beskriven dröm med härligt budskap!
2007-01-03

  Freeman
En sån dröm vill jag ha inatt...så underbart att få drömma såhär! Så vackert skrivet av dig!
2007-01-03

  Nattiz
Underbara dröm..underbara text..
2007-01-02

  Söder
Vackert. Speciellt upprepningen av "Jag blundar, en dröm".
2007-01-02

  nettizen
Jag gillar dina drömmar... man förs liksom upp på rosa små moln... en rätt bra plats. Där kan jag nog tänka mig att stanna. :)
Välskrivet som vanligt.
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz