Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Granliden, från början till slut


Där

Jag vill leva
Där jag känner mig vid liv
Jag vill dö
Där jag inte redan är död




Fri vers av Canadien
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-01-12 14:17



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
avckert och tänkvärt
2005-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien