Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en dikt jag skrev när jag var elva.


namnlös

Tror du på sagor med lyckligt slut?
Tror du de levde lyckliga i alla sina dar?
Det gör jag inte nu, men jag gjorde förut
När jag var liten, när hoppet forfarande fanns kvar..
Men nu vet jag bättre, jag vet hur det är..
Sagorna ljuger, men inte den här.
Egot hos människan har dödat vår natur.
Bara för att man krigar om fel och rätt kultur
Hur fan kan man bry så fruktansvärt om andra?
att man skiter i ozonet och alla dess hål?
Jag skulle hitta ngt orört, och tro mig, jag fick vandra
men ändå kom jag aldrig fram till mitt mål
Detta har fått mig hata, fått mig att förstå..
Att vad politikerna än säger, så skiter dom i det ändå
Vi som ska vara så intelligenta, fattar ändå ingenting!
Ingen som förstår att världen inte är bra!
Snart förintar vi oss själva, och allt runt omkring
Men då säger jag då bara ; Vad var det jag sa..?




Fri vers av Canadien
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-01-12 14:36



Bookmark and Share


  svartstry

2005-03-01

  Ola Rydberg
säga att du var mogen för din ålder
intressant och verklig
dikt !
2005-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien