Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla er som gör livet lite enklare.


du målar färg över mina skuggor och jag vill ge dig världens alla regnbågar

du har alltid sagt att hoppet
är det sista som överger människan
och jag brukar säga att man måste våga drömma
för att drömmarna ska slå in

lova mig att aldrig tappa hoppet
hur många drömmar som än går vilse
på vägen till verkligheten
lova att alltid drömma
även när hoppet
blivit en tyst liten röst inom dig

du är min dröm som slog in
och att se dig lycklig
får mig att våga hoppas igen

jag vill att du ska veta
att om dina andetag blir svaga
så kan jag andas för två
och skulle dina lungor tömmas
så lovar jag att slita ut mina
fylla dom med nytt hopp
och ge dom till dig
för du förtjänar dom mer än mig
och jag är skyldig dig
tusentals andetag
för varje dag
du gjort så jag orkar finnas till

tack för att jag får lov att gömma mina skuggor i ditt ljus
tack för att du försöker blåsa liv i min falnande glöd
tack för att jag får lov att älska dig


du har lärt mig att det är bättre att slåss för sina drömmar
än att blekna bort av rädslan, gömd bakom verkligheten

din färg lyser upp alla mina gråa dagar
och din styrka får mina svaga ben att gå lite rakare

tack för att du orkat bära mig
när obesvarad kärlek fått mig att ramla omkull
om & om igen
tack för att du fått mig att le genom alla tårarna
för att du fått mej att hitta skratten bland all sorg


jag hoppas du vet
att jag alltid kommer hålla din hand
när dina steg blir skakiga

att jag alltid tänker försöka
måla regnbågar i ditt synfält
så att du aldrig
behöver vara mörkrädd igen

att jag alltid
kommer slåss för dig och skydda dig
för även om jag är svag i kroppen
så är min kärlek till dig så stark

med vår kärlek som sköld
ska jag bli din riddare
och jag tänker aldrig
låta någon skada dig




Fri vers av Trubbel
Läst 742 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-03 12:31



Bookmark and Share


  Zabina
ojoj... jag är mållös. vilken kärlek, den bara sprutar ut ur den här texten. kärlek och tacksamhet. så vackert.
2007-08-23

    rainbow
åhh.. du är ju världens finaste när du skriver sånna här saker och jag blir helt varm inombords.. det här var så så fint och känslosamt och rakt från hjärtat! jag tänker inte kommentera sönder den här, utan jag nöjer mig med att läsa och känna att du bara sprider ljus precis överallt :) och så det här stycket då som bara ... (jo jag har drabbats av lite ordbrist nu) -->

"att jag alltid tänker försöka
måla regnbågar i ditt synfält
så att du aldrig
behöver vara mörkrädd igen"

och att du är svag i kroppen men kärleken är stark.. gillargillargillar :)
2007-01-06

    ej medlem längre
tårar i ögonen fick jag.
oj.
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel