Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku med bildillustration


Hej och god fortsättning på det nya året.

Har idag lagt in tre haiku med bildillustration vid gallerisidan här vid poeter. Kände för att göra något annorlunda. Välkomna dit att kika. Klipp och klistra - http://www.poeter.se/exhibition.php?exId=3346

Som vanligt uppskattar jag kommentarer.




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-01-03 12:40



Bookmark and Share


  Jorska
Starka och vackra ord som blir än mer levande genom bilderna.
Tack för titten =)
2007-01-04

    wilja
annorlunda. bra annorlunda!
alla väldigt fina, kombinationerna lyfte tillsammans bilderna och texterna.
den första var nog min favorit, men alla hade nåt..
2007-01-03

    Erika H
Verkligen fina alster och texter i underbar kombination.
Tack
erika
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP