Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakoframtidsfundering




svårt att inte forma framtiden

till hur man minns den...






















Övriga genrer av pixter
Läst 542 gånger
Publicerad 2005-01-12 19:01



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
men snabbare...
2005-03-14
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter