Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


fingrar

fingerskinn
så tunnt
så det smärtar
när man andas
då är det nära
till
nirvana




Fri vers av tom boreland
Läst 566 gånger
Publicerad 2007-01-03 23:35

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    KalleLager
tönt. farsan, väx upp!
2007-01-13

  Ummm~oh~yeah
Ah.. så vacker och magisk..
2007-01-04

  Cris
ooh..
då liten och så fin
och du fångar känslan
alldeles magiskt

snyggt!
2007-01-04

    ej medlem längre
Liten text, maximalt innehåll! Härligt!
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland