Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje gång du inte


varje gång du inte
säger mitt namn

inte säger någonting
men smyger dig runt mig
som små ömsinta djur
med vinterfingrarna

vet du att du var
en hopplös historia

liksom the one
supposed to get away

bara en tidsfråga
bara lite mera
bara lite till

att bara jag
skulle skriva den
kärlekshistorian i sanden där

så att du kanske
inte skulle komma
att glömma mitt namn




Fri vers av molly crayons
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-01-04 01:58



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Menar du att det inte är annorlunda? Ordet Lycklig tycker jag om. Per
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons