Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man inte kan sova.


Ibland kan jag inte andas.

Älskling,
jag är rädd för döden
Ångesten bländar
den blir starkare än nöden

håll i mig
håll kvar
släpp inte taget.

jag faller,
jag ser
älskling
jag ber

håll kvar
håll kvar mig

ensam kan jag vandra
i tunnlar
i timmar

skrika :

Ge mig ett svar

jag vaknar och gråter




Fri vers av Katja-
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-01-04 12:06



Bookmark and Share


  Manal
sorgsna ord men vackert skrivet!
2007-05-06

  Attimi
Fick gåshud - mer behöver egentligen inte sägas!

Applåd!
2007-04-21

  ordterroristen
vill gråta (?)
snackar i telefon
med dig just nu
och nog med att
poeter förstärker
känslor på pappret
-men usch vad sorgligt!
älskling, jag håller dig
med glädje



/osse.
2007-01-04

    Camillaa
Jättefin!
verkligen en tilltalande text!

/ C
2007-01-04

  nettizen
Nej, vad sorglig. Du förmedlar verkligen ångesten väl.
Gripande text.
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-