Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gatan.

Snälla för mig sakta genom livets vägar.

Ge mig en önskan, en tanke, ett löfte.

Bär mig naken genom svårigheter.

Lär mig att dansa på dina fötter,
och visa mig hur man gråter.

Lär mig att andas,
när luften tar slut.

Visa mig vägen, där livet bryts upp.




Fri vers av Katja-
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-01-04 12:15



Bookmark and Share


  Filip Broström
Har du funderat över rytmen i den här? Den är helt flytande. Man bara glider genom dikten och absorberar den... Gillar att den heter just \"gatan.\" också. Det blir lite som en ironisk underdrift... Livet. kärlek, svårmod. Gatan.
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-