Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typiskt

Kroppen halvt nedsjunken
I madrassen
I kudden en lagom stor grop
För mitt huvud
Under täcket är det precis så varmt
Som jag vill ha det
Och jag är mitt inne i en bra dröm
Vars slut jag vill veta

Då, just DÅ ringer alltid väckarklockan…




Fri vers av Lillasyster F
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-01-04 14:27



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja, det är härligt så länge det varar.
2007-01-10

  "Silver" VIP
Härligt ändå att ha så fina drömmar!
:-)
2007-01-04

    Bodil Sandberg
Jo du...detta har hänt mig också flertalet gånger...man blir rent ut sagt f-bannad!!!!Men sen tänker man att det kanske kommer tillbaka...så man får veta resten...och man hoppas...
2007-01-04

  Freya
jadu. varför är det så? Det är elakt och sådär.
Fast ibland vill man helt enkelt aldig vakna..

2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F