Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som ingen älskade

\"vänta...\"
\"Nej! Jag måste gå nu, hejdå\"
SMACK! Dörren slängdes igen.
\"Du glömmde ditt halsband..\"
Tårarna börjar komma allt fler och fler.
De sipprar ner och lägger sig som en lite fläck på sängöverkast.

Det här var andra gången han försvann, från en annan flicka.
Alltid en ny flicka som trodde att hon var den ända i hans liv.
Det fanns för många.
För många, för unga flickor som trodde att han gillade dem.

Hur han änn bar sig åt kunde han aldrig få fram de orden som flickorna försökte pressa ut från honom.
\"Jag älskar dig\"
Det har han aldrig kunnat säga... eftersom.
Han visste att.
Ingen älskar honom.




Övriga genrer av Ida2
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-01-04 18:14



Bookmark and Share


  Albert
ja, du är klok som kan skriva sånt här
2007-01-15

  månica
jag uppskattar denna och dina klocksäkra iaktagelser från tidig vuxenhet.
har läst en del hos dig..

det sorgliga är att det finns hur många "män som ingen älskar" där ute.. suck. men vi skall nog klara att navigera förbi dem.
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2