Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde inte vara så dummt kär.

Jag behöver inte dig och ditt underbara leende.
Jag behöver inte dig och ditt vackra ansikte.
Jag behöver inte dig och dina varma kramar.
Jag behöver inte någon som du.
Jag är värd mer än så. Värd någon bättre.
Jag kan få vem jag vill bara jag försöker.
Så.
Jag är värd någon annan.
Änn dig.
Din söta sötsak.




Fri vers av Ida2
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-01-22 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2