Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res Dig Upp!

Res dig upp din jävel
Stå!
för de kommer låta dej
dö!
självdö!

på botten,
Säg inte att jag inte försökt,
jag har tvättat mina ögon med glassplitter för att få en bild av din
Smärta
och ditt
Lidande.

Dina skrik i mina öron;
-Gud!
-Min Gud, varför har du övergivit mig?
Du är din egen herre och skräddarsyr din olycka med trådar du slitit ur våra hjärtan.

Så res dig upp din jävel
Stå!
eller
Självdö
på botten,
göm din
Smärta
och ditt
Lidande




Fri vers av Ida2
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-01-17 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2