Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar från helvetet.

Upp eller ner, lika långt till båda.
Djävulen eller gud, vem vill du helst bli vän med?
Gloria eller horn, vilket passar dig bäst?
Dem spelar musik från helvetet och de dansar runt i himmlelen. Du är som de där änglarna som skrattar medans de byter sida om och om igen.
Ändå vet du att glorian borde passa dig bättre.
Välj nu för om du tänker förlänge på nästa steg blir du stående på ett ben tillslut.



Gloria eller horn?




Fri vers av Ida2
Läst 502 gånger
Publicerad 2007-01-31 17:27



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
jag tror jag är en ängel med ett horn i sidan!
nice text
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2