Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har stirrat mig blind i en spegel, ingen var där

Jag har levt mitt liv till slutet.
Jag har stirrat mig blind i en spegel.
Ingen var där.
Jag har gått tusen mil.
Jag kom aldrig fram.
Jag har letat efter mitt mål.
Den som söker ska få sin belöning
Ingen vet när.
Jag har varit dum en gång.¨
En vän han blev alldeles galen
Men jag förstod
Du kommer aldrig att gilla mig.
Jag kommer att förstå.
Jag kommer förstå.




Fri vers av Ida2
Läst 518 gånger
Publicerad 2007-01-26 11:43



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Har du bara varit dum en gång? Tjo...Jag hade kunnat fylla Malmö hamnbassäng med mina. Men, nae...De stannar kvar i skallen och kallar sig dåligt samvete.
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2