Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Era torra ögon gör mig lycklig.

När ni bryter ihop.
Era ögon rinner som stilla bäckar.
När era liv är ihoppsatta som robandsknutar.

Det är då jag inte finns.
Jag klarar inte av att se er gråta.
Jag vill inte se er vara olyckliga.
För det är er jag bryr mig om.

Era torra ögon gör mig lycklig.
Några sekunder.
Det är då jag lever.
Det är då jag finns.




Fri vers av Ida2
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2