Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har försökt

Nu har jag försökt. En gång till och det går bara om.
Runt i en cirkel, aldrig något slut.
Jag försöker och försöker men hittar aldrig ut.
Nu har jag försökt, en gång till och jag spricker.
Runt runt runt.
Aldrig någon som ropar; STOP!
Jag har försökt att bryta ringen, att hoppa ut.
Men jag är svag.
Nu har jag försökt, men jag kommer aldrig ut.




Fri vers av Ida2
Läst 418 gånger
Publicerad 2007-01-29 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2