Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt med rim... mobabd inte XD


skitsnack, rykten & hat, det är Stockholms vardagsprat!

Sen när började hon på fiol?
Hon vet säkert inte att det kallas viol.
Skulle du spotta i mitt ansikte om du fick pengar.
Efter att någon skulle ha sagt att du behöver skönhetsbehandlingar.
Du är väll som alla andra.
Skulle aldrig orka fotvandra.
Ni säger att man får ont i fötterna och blir svettig.
Klart att du blir snobbig och jobbig.
Du är nog som alla andra här i huvudstaden
Sminkar över rodnaden.
Skvallret från tio minuter sedan.
Hur gick det egentligen med hjärnskadan?
Vem kysste Erin?
Bakom ryggen på Marie?
Ogillande människor finns överallt.
Säg, är inte det lite känslokallt?
Bilda du en strutsfarm.
Men Stockholm har ändå sin charm!




Fri vers av Ida2
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 19:00



Bookmark and Share


    Jennie1127
haha :D
bra skrivit!
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2