Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka


Månsång


Molnkaravanen
glider över stjärnors blink
månskuggan lyser

Öppnar himlens ansikte
ovan susande tallar




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 623 gånger
Publicerad 2007-01-04 18:37



Bookmark and Share


  Agnes
Behaglig frysmys på den här texten. Som hissmusik fast i poesiformat. (Det är ett gott betyg!)
Vackra ord du fångat.
2007-01-06

  Per Rydberg
Vacker stämningfull dikt!
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP