Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens tips: vissa saker syns bättre i mörkret 


enigmatisk (det inuti syns inte utanpå käre Watson)

även det som inte syns på första anblick kan göra ont

se bara på mig, jag är en text som vilken annan

 

men jag syns inte

därför finns jag inte

och det känns

 

logikens sötma ger ingen god eftersmak 

när det gäller känslor 

att jag är svår att se med ögat gör mig inte mindre verklig

du andas luften omkring dig utan att tvivla på dess existens

jag ser då ingen luft

så varför tvivlar du då på mig?

jag består av meningar

skrivna som gömda

jag består av ord

givna som glömda

och den där känslan som slår in till märgen

rotar sig bland neuronernas rike

och växer upp till monstruös osäkerhetssvulst

 

jag

rimmar

på svag 

 

av samma penna blev jag till vars bläck min far gråtit fram

 

 

tårbläck syns inte på papper




Övriga genrer av M. Novkovic
Läst 817 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 21:08



Bookmark and Share


  leopardia
oh, iq-test. kul ju.
2007-01-04

  J. Novkovic
jag älskar det här, brorsan! det är så genomtänkt
och baskerbra att det blir bokmärkt:)
2007-01-04

  Sanningsägaren VIP
tänk att du fått fram så mycket
dear Novkovic
jag rimmar på stark
måhända syns det inte på papper
men du och dina ord SYNS
och berör
Snyggt jobbat! ;)
/Åsa
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic