Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min fackla i den mörka stormen

ditt leende skiner som en oas

bland tusen öknar i min omgivning

när allt är kargt och dött;

låt mig få dricka från dina vackra ögon

bara insupa allt det vackra där

vakna till liv och känna

dig

mig själv

sen kan jag lugn säga:

låt sandstormen komma

jag skyddar dig om du bara håller om mig älskling




Fri vers av M. Novkovic
Läst 537 gånger
Publicerad 2007-10-03 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic