Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer aldrig att sluta vara en av oss, du är saknad.




En midsommarnattsmardröm

 

ser ut genom mitt fönster mot den mörka vinterskyn

den gnistrar mot mig, ett virrvarr av stjärnor

det har gått månader sen det hände, när du togs ifrån oss

men hjärtat har stannat i ett minne av förr

jag ser din stjärna på himlen, du strålar ner mot oss

och jag har hört att de smutsiga hyenor som tog ditt liv

har fått sin dom

du, stolta lejon av din stad

låt dina strålar lägga sig som ett skammens ok över deras axlar

låt det tynga ner deras liv, så att de knappt klarar av att stå upp

än mindre avancera

de förtjänar en smakbit av den smärta de orsakat;

dig, din familj och dina vänner

och jag hoppas att du hör mig inatt

när jag säger att vi saknar dig för alltid

vi ses där uppe som stjärnor någon natt

men inte än




Fri vers av M. Novkovic
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic