Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla, trots te och filtar


Man blir ju lite frusen
på kvällskvisten

Jag blir iallafall det

Även om rummet aldrig skiftar temperatur
så är det bara så det ska vara

Ju senare tiden blir
ju sämre hjälp är ett element, en filt eller en varm kopp te
(även om det tröstar)

Vid den tiden på dygnet finns det bara två saker som värmer

Båda är armar




Fri vers av sorgsen
Läst 907 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-01-04 21:55



Bookmark and Share


    Den Mörke Främlingen
Alla fryser vi även om det är varmt i rummet.

Alla utom jag, som har en lite högre kroppstemperatur och får agera värmeelement åt vännerna.

Känslosam text :)

/S
2007-02-13

  Mikael Lövkvist
Åh vilket utsökt ordsmideri. Jag ler varmt och stort.
Grattis också till en mycket välförtjänt stjärna!
2007-01-14

    Maria Keag
Grym!!
2007-01-11

  john ekström
helt magnifik! jag gillar att du tar upp det vi alla känner igen om kvällarna när man är ensam. rummet som blir kallt, teet som tröstar. Slut-touchen var grymt bra, tack.
2007-01-10

  Malina
jättefint skrivet, du träffade verkligen många punkter. :)
2007-01-08

  Dionysius
Armar är som gjorda till att krama med!

Du har fått fram känslan och slutknorren, "Och båda är armar", är suverän
2007-01-08

  Cris
Så gulligt..

"båda är armar"

som värmer.. du får fram känslan
av att frysa lite sådär... och dricka lite te
framåt kvällen

och armarna.. fint
2007-01-07

  frozen_yoghurt
Åh, vem kan inte känna igen sig i den här känslan :)
Bäst, som alltid, är du!
2007-01-06

    M
Bra så sant som det är skrivet. det är något jag saknar...
2007-01-06

  Markattan
Ja, där i armarnas famntag, där finns den bästa värmen, så sant.
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen