Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten tillhör egentligen en flash film, Den ska man läsa när man ser på flashklippet.....


Till personen som jag mest älskar

jag ska alltid älska dig
saknar dig
kom tillbaka

kan inte sluta tänka på dig
du försvann från mitt liv
så snabbt

undrar vad du gör just nu
min ängel
har gud tagit dig?

jag saknar dig
kom tillbaka
håll om mig
som du brukade göra
älskar dig
snälla

min blomma
min
prinsessa över blommorna

jag ska alltid älska dig
saknar dig
kom tillbaka

du lämnade
ett stort rum
i mitt hjärta

du
&
jag
det skulle vara så
för alltid

eller
ångrar du dig

våra kyssar
bettyde de nåt
älskar du mig
saknar du mig?

svara

himlen och havet
önskar jag kunde ge de till dig

men en sak är säker


att jag älskar dig mer än
himlen
mer än
havet

och jag vet
att det är inte mkt att ge
men jag ger dig det enda jag har
mitt hjärta

dansa med mig en sista gång
kyss mina läppar
jag saknar dig




Fri vers av Fanar
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-01-05 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fanar
Fanar