Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla Tider


Sårad :(

Var det mitt fel
När jag trodde dig
När du log och sa
Att du älskar mig
Så varför är det en annan
Som håller dig
Varför vågar du inte ens
titta och säga hej.....


Skönhet du äger
Mitt hjärta blev din
Skönhet du äger
Som ros och jasmin
men hur kunde en blomma
som var så fin
såra ett hjärta
som kallade sig min......


En gammal kärlek
du mig får kalla
för att för din kärlek
ska jag aldrig mer falla
En otrogen kärlek
som du gav till alla
din kärlek för mig
är bara en minneskälla......

och jag ska glömma och gå vidare




Fri vers av Fanar
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-01-05 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fanar
Fanar