Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ishtar är en Assyrisk gud \"Gud för kärlek och sex\". Den motsvarar Aphrodit i det gregiska mytologin.


Ishtar

Om jag fick välja
mellan dåtiden och nuet
skulle jag välja
när vi var ett

men du valde att lämna mig
du valde att gå
när du tog mitt hjärta
medan ditt sluta slå

du dog

Gud tog dig från mig
för att gudinna du var
förälskad är jag
i den sköna Ishtar




Fri vers av Fanar
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-01-05 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fanar
Fanar