Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev dikten under gymnasie tiden, då jag skickade en blomma till en tjej som jag tyckte om.. Historien slutar med att vi går skilda vägar..... Saken var att hon inte visste vem \"the flower pirns\" var :D... för att jag aldrig skrev mitt riktiga na


Blomma till dig

En sorligt hjärta
En regning dag
en ledsen tår
och dessutom jag

Det var då dagen när jag träffa dig

du var en pil
som mitt hjärta rev
med dess hårda slag
kärleken beskrev

mitt hjärta sa

\"det är dig jag älskar
Du är kärleken
du är mitt skar
som blandar mitt rena blod
och allt annat jag har\"

Jag kan inte berätta
Jag kan inte säga
men nu en blomma
till dig jag skickar
då vet om att någon
om dig tycker
Ett hjärta av sår
med kärlek läcker




Fri vers av Fanar
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-05 16:56



Bookmark and Share


    susi
Gud va fint ..
synd att du inte skrev ditt namn
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Fanar
Fanar