Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla drömmare där ute


Drömmer du ännu?

Drömmer du ännu?
Fortsätt med det
Men
blanda inte ihop
drömmar och verklighet

Drömmer du ännu?
I sånt fall
om vad?
(the perfect life, or what?)

Drömmer du ännu
Eller
är din hjärna
helt enkelt
inte fullt närvarande?

Drömmer du ännu?
Fortsätt med det
Men
blanda inte ihop
drömmar och verklighet




Fri vers av Kakaan
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-05 17:58



Bookmark and Share


    henley
Fasiken vad bra, gillar verkligen hela betydelsen. Skitbra budskap. Asbra skrivet hurreduu, :].
2007-01-11

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Tack för en underbar läsning, gillar och känner verkligen budskapet, alias orden blanda inte ihop drömmar och verklighet. Tack igen så duktig du är!:)
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan