Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under täcket

 

 

hela världen ligger och sover
men du och jag ligger vaken
vi tittar på fönsterlampans skuggspel
och håller varandra så där nära
som bara du och jag kan

allting är så tyst

det är lite kallt i rummet
men det gör inget
våra kroppar vet hur de värmer varann
och om än jag är en stor pojke nu
så känns det tryggt att höra dina andetags löften
och veta
att du kommer att stanna hela natten

mitt bröst älskar verkligen ditt lena hår

hur ska något ont i världen kunna nå oss
då vi ligger här
omslutna i varandras kroppar
i varandras tankar
och hur ska någon kunna ta det här ifrån oss
då vi ligger så här nära

då inte ens centimetrar
skiljer oss från varann

 

 




Fri vers av Bodja
Läst 715 gånger
Publicerad 2007-01-05 18:51



Bookmark and Share


    susi
vacker och underbar text ..
måste lägga den bland mina favoriter.. :)
2007-02-10

  Tav
vilka underbara beskrivningar! brabrabra! =)
2007-01-30

  svea maria
ett långt åååååh, på den.
underbart!

och jag hittade dig :)
2007-01-30

  fröken bäckström
jättejättefin
2007-01-08

  elinli
jag bokmärkar den här. gillar den verkligen!
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja