Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när blodröda naglar försvann och månen inte kom


en båt guppade bland vågorna
vi satt där på stranden
spelade luffarschack med stenar
badade fötterna och väntade
på månens återkomst
det var du och jag till döden

men döden tog dig levande




Fri vers av Louise B
Läst 580 gånger
Publicerad 2007-01-06 16:04



Bookmark and Share


  Johnny Chow
ohh va mysigt det lät med

\"vi satt där på stranden
spelade luffarschack med stenar
badade fötterna och väntade
på månens återkomst\"

Det känns så levande:S haha jag gillar den!(hela då xD)! hihi xD
2007-03-22

    prana
fin!
2007-01-31

  Andreas. Engwall
vackert och starkt tack för dina fina ord som kommer att sitta kvar tills jag är typ 90
2007-01-13

  Banehallow
du har talang=),men har du prövat att lägga in en melodi i det du skriver?
2007-01-08

  Axelandra
Wow, starkt!

sista raden och titeln är världsklass!

Jag ska banne mig läsa mer av dig med.. haha :P *addar*
2007-01-07

  Freeman
Vilken värld du målar med dina ord...mycket bra skrivet!
2007-01-06

    Camillaa
väldigt bra skrivit!
jag är mållös.

/ C
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Louise B