Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem sinnen och lite till

Undrar
Varför skall jag inte få uppleva tystnad
Men lever ändå i den störst tystnaden som finns

Hör
Röster som ekar i huvudet och
Tinitus

Springer
För mitt liv
Känner mig jagad av skräcken

Ser
På det vackra havet
Och på dig

Hatar
Ensammheten som tar mig när du
Inte längre finns i mitt liv

Luktar
Mig till kärleken och alla
Fall som man ramlar efter den

Sover
Drömlösa nätter själv
Eller sömnlösa nätter utan dig

Känner
Slagen som slår mig och
Musiken som dunkar i min kropp

Gråter
Osynliga tårar som
alla skär sönder mitt sinne

Smakar
På lyckan men spottar ut den igen
Den smakar för mycket dig




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-01-06 17:10



Bookmark and Share


    Camillaa
Gillar hur du har delat
upp dikten, heleheten
är jättebra!

you go girl!

/ C
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie