Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd tillbaka världen

Var ute på sandö idag
Vattnet var kallt
Men ändå lagom
Sa du att det var
Januari?!
Och jag funderar på
Att bada en stund
Mitt i vintern

Snälla människor, vänd tillbaka världen




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-01-06 17:20



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, världen är ur led,
på allt för många sätt, tyvärr.
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie