Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rosa barbapappakropp

Svart magi och mörker skapar missken i min själ
också jag drivs med i självsäkerhetens demonritt
och kanske skriar jag högst

men när frågor formas på dina läppar
när du hotar sprätta mina sömmar
fyller jag min ihåliga mun med stulna svar
och skyltar med min rosa barbapappakropp




Fri vers av emma
Läst 615 gånger
Publicerad 2005-01-14 18:26



Bookmark and Share


  kärleksbarn
oj vilken läcker!
gillade den andra versen bäst,
den kändes uppkäftig :)

(hej förresten!)
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma