Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Lovisa, en sann hjälte.


Var har du lagt din gloria?

Du är en blomma i vilsenhetens öken
Den shockrosa färgen som lyser vägen
för alla ensamma älskare

Du är den efterlängtade mittpunkten
dit alla vägar leder

Du är som stjärnan över Betlehem
Du leder oss till frälsning,
till insikt

Du är filosofen med nyckeln
till rummen inom oss
som vi inte visste fanns




Fri vers av Glitteringly
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-01-06 22:57



Bookmark and Share


  The Stargazer
Åh! Det var ju ett tag sen jag läste något av dig, så jag hade nästan glömt bort hur bra din poesi kan vara. Vilket fint språk! Vilka klockrena liknelser! Vilken underbar dikt!
2007-01-07

  within_
Tack, min fina Alex, tack!
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Glitteringly
Glitteringly